Zadarska dica još jednom pozivaju: “Obojimo Bojanov život u vesele boje! Zar nije zaslužio imati normalan život kao i mi ostali?”

Zadarska dica, mladi nogometaši NK Zadra, još jednom ukazuju na loše imovinsko stanje Bojana Krajnca i njegove obitelji s kojom živi u derutnoj kući u Rtini,. Naime, s ciljem da im barem malo olakšaju teške životne uvjete, naglašavaju da se u Konzumu (bivši Mercator) kraj ulaza gdje se prodaju suhomesnati proizvodi, nalazi kutija za pomoć ovoj obitelji.

“Ovo će biti ne znam koji put da pišem o Bojanu Krajncu i njegovoj obitelji. A zašto? Zato što nema nikakvog pomaka u njegovoj situaciji. Zbog svoje bolesti, točnije, epilepsije, nije u mogućnosti naći stalan posao i pomoći svojoj obitelji. Zadnja slika prikazuje sobu u njihovoj kući koja se urušava. .21. stoljeće.. zaslužuju li oni živjeti u takvim uvjetima? Naravno da ne. Zato vas molim.. ista stvar kao sa Robertom Matalinom.. ako ništa drugo bar podijelite. Za one koji su u Zadru, u Konzumu (bivši Mercator) kraj ulaza gdje se prodaju suhomesnati proizvodi se nalazi kutija za pomoć ovoj obitelji. Bojanu kako kaže, najviše nedostaje odjeće. Ali i svaki dobrotvorni prilog će ova obitelj cijeniti i biti za to zahvalna. Oni koji žele,  na broj računa HR5823900013210524809 mogu im uplatiti novac.

Ponavljam, i najmanja svota im može biti od velike pomoći. Ajmo ljudi!! Obojimo Bojanov život u vesele boje! Zar nije zaslužio imati normalan život kao i mi ostali?”, stoji u njihovoj objavi na Instagramu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...