trebat će nam i sreće, kaže

Modrić: “Sanjam ono što nismo uspjeli od 1998.”

Arhiva AZD/Ilustracija

Luka Modrić je šestu godinu zaredom proglašen najboljim hrvatskim nogometašem u izboru Hrvatske udruge Nogometni sindikat (HUNS).

“Veliko zadovoljstvo je po šesti put dobiti ovu nagradu. Za mene je ovo posebna nagrada jer je dijele igrači i treneri”, kazao je Modrić.

Hrvatski kapetan je ove sezone u dresu Real Madrida po četvrti put osvojio Ligu prvaka, i to treći put u nizu.

“Sezona je bila teška i duga. U prvenstvu i u kupu nismo uspjeli, ali smo osvojili za Real najvažniji trofej i to treći put uzastopce. Bit će to jako teško nadmašiti. Sretan sam i ponosan što sam dio tako velikog kluba”, dodao je Modrić.

Priznao je kako ne broji priznanja koja je dosad dobio u karijeri ni ima li više pojedinačnih nagrada ili klupskih trofeja.

“Ne brojim nagrade. Individualna priznanja su lijepa jer su nagrade za sav trud i rad. Uvijek ih je lijepo dobiti”, kazao je Luka dodavši sa smiješkom: “Ali ipak su mi draži kolektivni trofeji.”

Dosad ih je u karijeri osvojio 20, čak 14 u dresu Real Madrida i šest u dresu zagrebačkog Dinama. Sada se nada i velikom rezultatu u dresu hrvatske reprezentacije.

“Veliki rezultat s reprezentacijom je jedina stvar koju bih još želio napraviti”, poručio je Modrić dodavši: “Uoči svakog natjecanja velika su očekivanja. Naš prvi cilj je proći skupinu jer nam to nije uspjelo od 1998. godine. No vjerujem kako ćemo to uspjeti u Rusiji.”

Modrić je dodao da će važan faktor u “ruskoj avanturi” biti i sreća.

“Sreća je važna, igra veliku ulogu. Nadamo se kako ćemo je našim igrama i ponašanjem zaslužiti”, poručio je najbolji hrvatski nogometaš.

Ostavi komentar koristeći Facebook