trebat će nam i sreće, kaže

Modrić: “Sanjam ono što nismo uspjeli od 1998.”

Arhiva AZD/Ilustracija

Luka Modrić je šestu godinu zaredom proglašen najboljim hrvatskim nogometašem u izboru Hrvatske udruge Nogometni sindikat (HUNS).

“Veliko zadovoljstvo je po šesti put dobiti ovu nagradu. Za mene je ovo posebna nagrada jer je dijele igrači i treneri”, kazao je Modrić.

Hrvatski kapetan je ove sezone u dresu Real Madrida po četvrti put osvojio Ligu prvaka, i to treći put u nizu.

“Sezona je bila teška i duga. U prvenstvu i u kupu nismo uspjeli, ali smo osvojili za Real najvažniji trofej i to treći put uzastopce. Bit će to jako teško nadmašiti. Sretan sam i ponosan što sam dio tako velikog kluba”, dodao je Modrić.

Priznao je kako ne broji priznanja koja je dosad dobio u karijeri ni ima li više pojedinačnih nagrada ili klupskih trofeja.

“Ne brojim nagrade. Individualna priznanja su lijepa jer su nagrade za sav trud i rad. Uvijek ih je lijepo dobiti”, kazao je Luka dodavši sa smiješkom: “Ali ipak su mi draži kolektivni trofeji.”

Dosad ih je u karijeri osvojio 20, čak 14 u dresu Real Madrida i šest u dresu zagrebačkog Dinama. Sada se nada i velikom rezultatu u dresu hrvatske reprezentacije.

“Veliki rezultat s reprezentacijom je jedina stvar koju bih još želio napraviti”, poručio je Modrić dodavši: “Uoči svakog natjecanja velika su očekivanja. Naš prvi cilj je proći skupinu jer nam to nije uspjelo od 1998. godine. No vjerujem kako ćemo to uspjeti u Rusiji.”

Modrić je dodao da će važan faktor u “ruskoj avanturi” biti i sreća.

“Sreća je važna, igra veliku ulogu. Nadamo se kako ćemo je našim igrama i ponašanjem zaslužiti”, poručio je najbolji hrvatski nogometaš.

Ostavi komentar koristeći Facebook 
Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar