Zadar slaže momčad; Priča se o Popoviću i Žoriću, Naglić se nada razgovoru o daljnoj suradnji

Košarkaši Zadra su u polufinalu Prvenstva Hrvatske poraženi od Cibone te tako zaključili svoju sezonu. Kako je uprava očekivala ulazak u finale, onda je upitan ostanak Aramisa Naglića na klupi. No, on još uvijek misli da bi mogao voditi Zadar i sljedeće sezone.

„Vjerujem da ćemo razgovarati o mogućoj daljnjoj suradnji. Što se tiče onoga kako je bilo, mogu kazati da uvijek postoji žal nakon dobre, solidne sezone u kojoj smo u nekim trenucima pružili i izvrsne utakmice, za koje su nas svi hvalili. Finale je izostalo i u kupu i prvenstvu Hrvatske, to ostavlja gorak trag, dok je ABA liga odrađena i više nego dobro“, rekao je Naglić za Sportske novosti.

Hrvatski sportski dnevnik donosi i informaciju kako se Zadar namjerava pojačati za sljedeću sezonu i to s dva domaća veterana – Marka Popovića i Luku Žorića. Popović je odigrao još jednu dobru sezonu u španjolskoj Fuenlabradi koja bi ga željela vidjeti u svojem dresu i sljedeće sezone, a zanimljiva je bila izjava predsjednika Fuenlabrade prije nekoliko dana da je taj klub prva Popova opcija ako se 35-godišnji bek ne odluči na povratak u Hrvatsku. Što se Žorića tiče, on nikada nije dobio priliku u Zadru. Igrao je za Borik Puntamiku, ali nikada za onaj ‘pravi’ zadarski klub. Možda je prava prilika s 33 godine…, prenosi Germanijak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...