Rodila Doris Pinčić Rogoznica: “Točno u 18 sati na svijet je stigla prekrasna i zdrava djevojčica Gita”

Pozdrav svima, točno u 18 sati na svijet je stigla prekrasna i zdrava djevojčica Gita, pohvalio se glazbenik Boris Rogoznica (31). Dodao je kako je porod njegove supruge, radijske i televizijske voditeljice Doris Pinčić Rogoznice (30) u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici prošao izvanredno.

Veliko hvala preljubaznom medicinskom osoblju Vinogradske bolnice. Živili – istaknuo je Boris. Bračnom paru, koji već ima sina Donata (3), na prinovi su čestitali brojni prijatelji i poželjeli dobrodošlicu Giti na svijet.

To je za nas sve velika sreća – ispričala je Doris. Tada je rekla i kako su ona i suprug priželjkivali da im drugo dijete bude djevojčica, a za sestricu je navijao i njihov Donat. Supružnici su otkrili i da sin želi dati novom članu obitelji ime Gita.

Kad je Doris prvi put doznala da je trudna, ja sam svirao na jednoj svadbi pa mi je samo poslala fotografiju testa. Sad smo oboje bili doma i sretnu vijest dočekali zajedno. Nisam se iznenadio jer smo to planirali, ali sam bio presretan – rekao je Boris. Par se vjenčao 2013. nakon godinu i pol veze, a glazbenik kaže da je tajna njihove ‘dugovječnosti’ možda u tome što ih veže veliko prijateljstvo i razumijevanje, javlja 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...