Andrologic priprema cijelonoćnu poslasticu, performans u trajanju od šest sati

Poznati zadarski DJ i producent Andrej Božić aka Andrologic priprema nam veliku cijelonoćnu glazbenu poslasticu u zadarskom Qbaru.

Uz pozamašan raspored godine koja je iza nas, nagrađivani DJ i producent ovoga puta na svoju listu događanja upisuje performans u trajanju od šest sati koji je zakazan za ovu subotu, 21.srpnja.

Andrologic posljednjih 15 godina strastveno i s ljubavlju doprinosi elektroničkoj sceni i konstantno radi na njezinom podizanju na veći nivo.

U posljednje vrijeme, Andrej je u porastu zahvaljujući svojim produkcijskim uradcima koji su se našli na Labelovima kao što su engleski Capital Heaven, Mistique music, belgijski 3rd Avenue te ruski Majestic Family.

Ujedno, ostvaruje suradnju s pionirom elektroničke glazbe Petrom Dundovom koja je ugledala svijetlo dana te ostvarila pozamašne rezultate od top ljestvica pa do podrške jakih svjetskih imena kao sto su Laurent Garnier, Paul Hazendonk, Nick Warren, Madloch, Sebastian Busto, Marcelo Vasami, Marc Poppcke, Chris Fortier, Max Graham, Darin Epilson…

Završetkom prošle godine svrstali smo ga u Top 15 ‘breakthrough’ producenata regije u 2017 godini, a njegova izdanja često završe u naših top 10 mjesečnih izdanja.

Već početkom ove godine bilježi nova izdanje za sarajevski Submarine Vibes i izdanje ‘Metanoia’ za mađarski Stellar Fountain koje možete poslušati iznad ili provjeriti na Beatportu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...