Hausica Kulturica; Bobi & PuffPuffE večeras u Opera Baru

Prvi petak u studenom obećava eksplozivan premijerni nastup u Zadru, u prekrasnom ambijentu “Opere”, gdje će mladi talenti iz mostarskog kolektiva EnRoute, Bobi i Puff Puff E, prirediti nezaboravnu glazbenu poslasticu.

EnRoute, glazbeni kolektiv iz Mostara, svojom posvećenošću organizaciji i promociji glazbenih događaja nastoji obogatiti glazbenu scenu.

Njihova vizija uključuje i edukativne aspekte, poput radionica posvećenih DJ-ingu, radu s vinilima i glazbenoj produkciji.

“Hausica Kulturica” je jedan od njihovih izvanrednih projekata, koji je stekao veliku popularnost zahvaljujući nastupima priznatih DJ-eva kao što su Madezh, Mire, Szafran, Rox i Kid Kimi.

Neprestano traže inovativne pristupe, eksperimentirajući s novim lokacijama i tematskim događajima, kao što je nedavni party u gradskom autobusu u Mostaru.

Bobi (EnRoute/ Bosna i Hercegovina) Bobi dominira glazbenom scenom svojim jedinstvenim stilom koji spaja elemente deep house-a i tech house-a, pritom obogaćenim mikroelementima koji stvaraju nevjerojatno glazbeno iskustvo.

Puff Puff E (EnRoute, Bosna i Hercegovina) Puff Puff E na sceni donosi distinktivne utjecaje iz New Yorka i Chicaga house scene, kao i Detroit techno scene, stvarajući tako jedinstveni zvuk koji oduzima dah.

Ulaznice možete nabaviti na ovoj poveznici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...