Donosimo pet aplikacija uz koje će vam fotke na Instagramu biti savršene

Ako nije na Instagramu, nije se ni dogodilo, zar ne? Kad je riječ o fotografijama na Instagramu, većina nas želi da one izgledaju što ljepše, da su boje na njima efektne te da naš cijeli profil izgleda ujednačeno i estetski besprijekorno.

Ako želite doznati kako to postići, u nastavku vam donosimo pet aplikacija za obradu fotografija koje morate isprobati.

1. VSCO

Gotovo da nema Instagram influencera koji neće spomenuti ovu aplikaciju kao jednu o kojima je ovisan. Aplikacija nudi velik  izbor efekata, filtera i alata za uređenje fotografija.

2. Snapseed

Još jedna aplikacija popularna među influencerima. Pomoću nje fotkama možete dodati sjaj i ukloniti nepoželjne detalje.

3. Facetune

Ova aplikacija je idealna za sve ljubitelje selfieja, jer vam omogućuje uređivanje kože, izbjeljivanje zubi, lagano fotošopiranje i još mnogo toga. Ako ste ikad na Instagramu naletjeli na fotografiju neke poznate osobe čija je koža besprijekorna, a zube biste zamijenili za bisere velika je vjerojatnost da je fotku sredio Facetuneom.

4. Afterlight 

Ova aplikacija će vam pomoći ako rasvjeta prilikom snimanja nije bila idealna. S njom možete posvijetliti već snimljene fotografije te istaknuti detalje i boje.

5. Preview

Kao što joj samo ime govori, ova aplikacija omogućuje vam da prije objave vidite kako će se fotografija uklopiti na vaš newsfeed te ga isplanirati. Nakon što unesete fotografije koje želite objaviti u aplikaciju, ona će vam prikazati kako bi vaš newsfeed izgledao. Fotografije potom možete pomicati i dodatno uređivati, ali i isplanirati opis fotke, prenosi Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...