Cestitka_Uskrs

Ispravak objavljene informacije; “Netočno je da je moj klijent zaključao WC, te da je otišao pojačati glazbu u kafiću kako se ništa ne bi čulo”

Zaprimili smo zahtjev za objavom ispravka objavljene informacije na tekst kojeg je naša Kuća prenijala s portala Vijesti.hr, a kojeg objavljujemo u nastavku…

Ovim putem demantiramo članak pod naslovom: “Majka 18-godišnjakinje: ‘Vlasnik kafića glasno je pustio muziku kako bi prikrio da se moju kćer mlati u WC-u‘” iz razloga što isti sadrži niz netočnih informacija koji se odnose na klijenta Antu Kokića, a kojemu je objavljivanjem netočnih informacija nanesena šteta, poglavito njegovu ugledu, časti i dostojanstvu.

U spornom članku na početku teksta navedeni su inicijali moje stranke, dok se u nastavku teksta jasno navodi prezime istoga. Dakle, objavili ste identitet moje stranke te mu pričinili znatnu štetu dovodeći njegovo ime u vezu s neistinitim informacijama.

U tekstu koji ste objavili prenijeli ste izjavu majke u kojoj je navedeno da je Ante Kokiić došao u WC nakon što je njezina kćer pretučena, da je zatvorio vrata od WC-a te da je otišao pojačati glazbu u kafiću kako se ništa ne bi čulo te da je isti sve zataškavao. Također je preneseno kako je Ante Kokić u međuvremenu prao krv iz kafića kako bi sve prikrio te da je Darko Kovačević njegov kum. 

Navedeni članak je u potpunosti netočan u dijelu koji se tiče moje stranke Antu Kokića. Nije istina da je Ante Kokić zaključao WC u bilo kojem trenutku. Neistinit je navod i da je Ante Kokić brisao tragove krvi kako bi time prikrio tragove događaja. 

Moja stranka Ante Kokić posebno ističe kako se na snimkama jasno vidi da je on sprečavao Darka Kovačevića kako djevojku ne bi još jače ozlijedio. Na snimkama nadzornih kamera jasno je vidljivo da su informacije prenesene putem ovog portala, odnosno putem ovog članka, a u odnosu na moju stranku Antu Kokića u potpunoj suprotnosti sa stvarnim činjenicama. 

Među netočno objavljenim informacijama je i ona u kojoj se navodi da je moja stranka kum Darka Kovačevića, takva informacija je netočna te se ista lako mogla provjeriti, a što također nije učinjeno od strane novinara članka ovog portala prije objavljivanja takve informacije

Ante Kokić po punomoćniku Zlatku Jurllini

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...