Malonogometni CUP Nina 2018: Domaća Aenona potopila „propelere“

Ispadanje Idasse Nadin, odnosno gubitak svih izgleda za prolazak njihove skupine, te sedam pogodaka Matea Rončevića za prvu pobjedu Aenone glavne su odlike drugog kola natjecanja na ninskoj Dvorini. Utorak i srijeda dani su za odigravanje po skupinama, četvrtak je rezerviran za četvrtfinale, polufinale je u petak, a završni dan u nedjelju.

Idassa Nadin – Stanovi 3:4

IDASSA NADIN: Tokić, Remšak 1, Dražina, Ješe, Majić 1, I. Škara 1, Gagula, Novaković. Voditelj: Vedran Vinketa.

STANOVI: Baričić, M. Jović 1, Šarlija, Sentić 1, J. Jović, St. Sušić 1, Ćuk 1, Tikulin. Voditelj: Tomislav Zelić.

Drugim porazom ekipa Vedrana Vinkete oprostila se od borbe za četvrtfinale, a imali su 2:0. Stanarci su zajedništvom i momčadskim duhom, te sigurnim Rafom Baričićem na vratima došli do drugog  trijumfa. Kako je Hitna sa 3:0 bez borbe protiv Coco cafea upisala bodove, o prve dvije pozicije u ovoj skupini u posljednjem kolu odlučivati će Stanovi i Hitna.

Aenona – Adriatic propeleri  11:2

AENONA: Ban, Kapović 1, Šimurina 1, Žuža, Čvrljević 1, Viduka 1, Rončević 7, Barko, Predovan. Voditelj: Filip Lipotica.

ADRIATIC PROPELERI: Katuša 1, Martinović 1, Čirjak, Milolović, Koprivanec. Voditelj: Jure Martinović.

Sa sedam pogodaka Mateo Rončević je torpedirao  svega petoricu „propelera“ te je istaknuo kandidaturu za prvog strijelca turnira.  Domaćin Aenona bolji i prve pobjede željan bio je nezadrživ. Aenona je stigla do priželjkivanog raspleta na putu do četvrtfinala, imaju pobjedu i Jadran Vrsi kao protivnika u posljednjem kolu.

Smiljevac – Sv. Mihovil  4:7

SMILJEVAC: Bjelić, A. Dundović 1, Burčul, Krajačić 1, Tulumović, J. Dundović 2, I. Kožul, I. Sarić. Voditelj: Toni Kruneš.

SV. MIHOVIL: Vrkić, K. Torbarina 3, H. Jovančević, R. Kovač 2, M. Šare 1, M. Kožul, Brala 1, Stojanov. Voditelj: Dino Kovač.

Smiljevac je ispustio 3:1 na poluvremenu i potvrdu prolaska među osam. Galovčani su na letjeli na krilima stizanja rezultata i kasnijeg potpunog preokreta  (3:7). Opet im je učinkovit bio Karlo Torbarina sa tri pogotka. Oba sastava imaju po pobjedu i poraz

 Raspored za danas

Raspored za danas (utorak): Sinjoretovo Kontrol biro (20 sati), Tin – 4 asa (21), Stanovi – Hitna 194 (22), Rupalj – Zaton (23) sata).

Tekst: Robert Zorić

Foto: Mate Komina

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...