Nova transfer “bomba”; Vrsaljko odlazi u Inter?

Ovog ljeta niz hrvatskih reprezentativaca moglo bi promijeniti klub, prvi je to napravio Duje Ćaleta-Car koji je završio u Marseilleu, a jako blizu promjene sredine je i Šime Vrsaljko koji se na dočeku nakon svjetskog srebra uz Domagoja Vidu prometnuo u jednog od glavnih zabavljača, piše tportal.hr.

Prema pisanju Gazzette na pomolu je dogovor između Atletica i Intera te bi se naš desni bočni mogao vratiti na Apeninski poluotok gdje je nekada igrao u Genoi i Sassuolu prije nego što ga je u srpnju 2016. kupio madridski klub.

No Vrsaljko nije pretjerano zadovoljan odnosom koji ima s trenerom Diego Simeoneom, ne bi imao ništa protiv da promijeni sredinu i opet zarađuje u Serie A.

Iz Intera je stigla jedina ponuda za Vrsaljka, a do sporazuma klubova još još su ostali ‘detalji’. Naime, Talijani žele prvo Vrsaljka na posudbu za šest milijuna eura, ali s pravom prvokupa za 25 milijuna eura nakon odigrane jedne sezone.

S druge strane u Atleticu ga ne namjeravaju pustiti na posudbu, nego u obzir dolazi samo konačna prodaja s kojom bi Vrsaljko od nove sezone postao Interov igrač.

U slučaju da dođe do dogovora, Vrsaljko bi se u Interu pridružio suigračima iz reprezentacije Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...