Podsjećamo na prometnu regulaciju zbog finala Svjetskog prvenstva

Povodom odigravanja finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, Hrvatska – Francuska i održavanja javnog prijenosa utakmice na Forumu, 15. srpnja 2018.godine bit će uspostavljena privremena regulacija prometa u pravcu Poluotoka.

PRIVREMENA PROMETNA REGULACIJA:

Sva vozila koja se budu kretala prema centru grada, usmjeravat će se s Obale kralja Tomislava prema trasi Ulica Narodnog lista – Ulica Šime Vitasovića – Ulica Bartola Kašića – izlaz iz grada. Parkirana vozila koja se budu nalazila na Obali kralja Tomislava, Liburnsokoj obali i Istarskoj obali imat će mogućnost izlaska iz centra tom trasom, a ne prema Foši, budući da će biti zatvoren ulaz vozilima u uži centar grada.

Privremena regulacija prometa bit će uspostavljena od 15 sati nadalje, a vrijedit će ovisno o prilikama na terenu sukladno odluci policijskih djelatnika PU Zadarske.

Molimo vozače da obrate pozornost na prometnu signalizaciju i poštuju privremenu regulaciju prometa.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...