Promet na A1 je vrlo gust, povremeno su mogući kraći zastoji

Vrlo je gust promet na autocesti A1 od Zagreba prema Karlovcu, a povremeno su kraći zastoji pred ulaskom na autocestu u Lučkom, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila).

Jak vjetar usporava promet na A6

Jak vjetar usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, vozi se uz ograničenje brzine, no dionica je otvorena za sav promet.

Opreznije treba voziti autocestom A3 Bregana-Lipovac između čvora i odmorišta Spačva (na 292.+700km ) u smjeru Lipovca, zbog prometne nezgode.

Skliski kolnici

Mokri su i skliski kolnici mjestimice Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji, Istri, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na graničnim prijelazima na ulazu u Hrvatsku se na prijelazu Slavonski Brod (Bosanski Brod)  čeka 30 minuta, na prijelazu Ličko Petrovo Selo (Izačić) 20 minuta, Metković (Doljani) 20 minuta; na Maclju (Gruškovje) 45 minuta, stoji u izvješću HAK-a od 9 sati.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...