na poluotoku

Sezona krađe; Bez torbica i novčanika ostale tri strankinje

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U petak u ranojutarnjim satima u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je iz kampa otuđio električni bicikl u vlasništvu 54-godišnjeg državljanina Austrije, te električni bicikl u vlasništvu 55-godišnje austrijske državljanke. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

A u petak poslijepodne u autokampu u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio električni bicikl vlasništvo 53-godišnjeg državljanina Slovenije. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U noći s četvrtka na petak poslijepodne u Ninu, nepoznati počinitelj je otuđio vanbrodski motor u vlasništvu 66-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu poslijepodne u Zadru, u ulici Među bedemima nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u  vlasništvu 71-godišnje državljanke Danske. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sinoć u Zadru, u ulici Don Ive Prodana nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u  vlasništvu 48-godišnje državljanke Austrije, dok je u Varoškoj ulici otuđio torbicu u vlasništvu 14-godišnje državljanke Australije. Sveukupna materijalna šteta iznosi preko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar