Tele2: Svima koji u utorak između 17 i 21 nisu mogli na internet nadoknadit ćemo štetu

Iz Tele2 stiglo je priopćenje kako će svim korisnicima nadoknaditi štetu zbog poteškoća koje su imali 24. srpnja.

Naime, u utorak, 24. srpnja, kod dijela korisnika Tele2 mreže, došlo je do iznenadnih tehničkih poteškoća u pristupu internetskim uslugama, nastalih uslijed aplikacijske pogreške na sustavima dobavljača.

Poteškoće su zabilježene u 17 sati te su uspješno uklonjene oko 21 sat.

“Onim korisnicima koji su imali poteškoća u korištenju podatkovne mreže Tele2 se ispričava zbog nastale situacije te nemogućnosti neometane komunikacije. Tele2 je u svom poslovanju uvijek fokusiran na svoje korisnike i njihovo zadovoljstvo, stoga će u znak isprike svim korisnicima, aktivnima na dan 24. srpnja, nadoknaditi štetu”, poručuju iz Tele2.

“Korisnici glasovnih tarifa na bonove te privatni i poslovni pretplatnici koji nemaju obvezni podatkovni paket BEZBROJ GB dobit će jedan dan surfanja bez naknade i potrošnje podatkovnog paketa tarife. O točnom datumu surfanja bez naknade korisnici će biti obaviješteni putem SMS poruke.

Korisnicima glasovnih tarifa na bonove, privatnim i poslovnim pretplatnicima te korisnicima mobilnog i pokućnog interneta s podatkovnim paketom BEZBROJ GB, Tele2 će nadoplatiti račun na bonove, odnosno umanjiti pretplatnički račun. O točnom iznosu nadoplate, odnosno umanjenja pretplatničkog računa, korisnici će biti obaviješteni putem SMS poruke”, kažu iz Tele2.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...