VIDEO “Ubit će me žena”: Vida nudio vino Grdoviću, Vrsaljko spašavao

Ako ja popijem, vi morate pivat, rekao je uz lagani smješak Mladen Grdović Domagoju Vidi nakon što mu je stoper Vatrenih u euforičnom slavlju u hotelu ponudio čašu vina, pišu 24sata.

Raspjevani Grdi s gitarom na stolu u moskovskom hotelu Vatrenih do dugo u noć zabavljao je naše reprezentativce i teško je bilo očekivati da se u takvom slavlju neće popiti niti kap alkohola.

I dok je Vida Grdoviću govorio ‘Ajde, nemoj za*ebavati, nemoj na suho’, Šime Vrsaljko iza Mladenovih je leđa odgurivao Vidinu ruku i pokazivao da mu ne nudi alkohol, a iz pozadine se čuje i Luka Modrić kako svom sugrađaninu nudi dobronamjeran savjet: ‘Nemoj ti, dragi.’

Ipak, Grdović je popustio, pozvao Ćorluku da s njim zapjeva i otpio gutljaj vina uz dodatak koji je nasmijao sve:

– Ubit će me žena.

Uz Grdovića se slave sve pobjede

Ono što je Severina bila Vatrenima 1998., to je Mladen Grdović ovoj generaciji koja je napokon nadmašila i legendarnu Ćirinu momčad.

Uz Grdijeve pjesme slave se sve pobjede, a kapetan Luka Modrić zaslužan je i što je Grdović stigao u Rusiju pa su veliku pobjedu protiv Engleske i ulazak u finale Svjetskog prvenstva proslavili zajedno na stolu.

Nije u šoldima sve zaštitni je znak Dalićeve reprezentacije, a kad to Grdović uživo zapjeva sve dobiva dodatno na snazi.

– Evo mene moji ljudi, doša sam vam na bevandu, još je živa naša loza još se penje uz verandu – pjevali su igrači zajedno s Grdovićem, popili koji gutljaj i otišli se pripremiti za najveću utakmicu u povijesti hrvatskog nogometa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...