na trgu

VIDEO Tučnjava oca i sina u Povljani, mladić proletio kroz vrata trgovine i zadobio teške ozljede

Screenshot
Tamni način

Sve se odigralo kao u nekom akcijskom filmu. Izbila je galama u kafiću u Povljani. Ljudi su potrčali gore, a dotrčalo je i nekoliko konobara iz okolnih kafića. Došlo je do naguravanja, a završilo je tako da je mladić od oko 20 godina je proletio kroz vrata trgovine i dobio duboke rane od stakla, javio nam je čitatelj, pišu 24sata.

U zadarskoj policiji su nam potvrdili da imaju dojavu o narušavanju javnog reda i mira na trgu u Povljani na Pagu. Nešto iza jedan sat u subotu dečki su se naguravali, jedan je tijelom razbio staklo i lakše se ozlijedio, a za još dvojicom sudionika policajci tragaju.

– Sve je počelu u caffe baru gdje se otac posvađao sa sinom i ošamario ga. Uplela su se dvojica mladića od 16 i 25 godina. Stariji je nekakav boksač. Naguravali su se. Otac je otrčao do auta i odjurio, a ova dvojica su trčali za njim. Sin je ostao sjediti s nekom djevojkom na stepenicama trgovine i doviknuo dvojici dvojici da ga puste, da mu je to tata. Ovi su mu došli i rekli: “Ko si ti sad i šta s…š” i počeli se naguravati s njim. Kako je ovaj bio blizu vrata trgovine,  jedan od te dvojice ga je zakucao u vrata i mladić je proletio unutra kroz staklo! Upalio se alarm, a ta dvojica su pobjegla – ispričao nam je čitatelj koji je bio očevidac sukoba, ali je želio ostati anoniman.
Dodao je da su stigla dva policijska vozila i vozilo Hitne pomoći te su porezanom mladiću pružili medicinsku pomoć.

Video pogledajte ovdje.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar