Veliki Derrick Lewis: “Nisam zaslužio boriti se za titulu prije Stipe Miočića”

Derrick Lewis ne razumije kako je dobio priliku boriti se za titulu prije Stipe Miočića, odnosno smatra kako je bivši prvak zaslužiti odmah pokušati vratiti pojas koji mu je Daniel Cormier oduzeo.

Novopečeni UFC-ov teškaški izazivač razgovarao je s novinarom TMZ Sportsa te je otkrio kako je zapravo došlo do ugovaranje borbe koju će 3. studenog odraditi u New Yorku. Biti će to manje od mjesec dana nakon UFC 229 pobjede nad Alexandrom Volkovim.

“Nazvali su me kada sam već zapravo sve znao, odnosno kada sam znao što planiraju. Mene su zadnjeg kontaktirali. Rekli su mi da su pričali s Cormierom i da je on pristao. Bio sam sretan i teško je bilo išta reći na to”, rekao je “The Black Beast”, automatski otkrivši kako ovo ne vidi samo kao veliku priliku nego i kao borbu u kojoj će postati UFC prvak:

“Mislim da mogu pobijediti bilo koga, uvjeren sam da imam najveće srce u ovom sportu i ono me gura kroz cijelu moju karijeru. Bilo to u prvoj rundi ili u posljednjoj, uvjeren sam da na kraju ja mogu biti taj s podignutom rukom, vidim to u svojoj glavi. Idem tamo pobijediti, a Madison Square Garden je dodatna motivacija. Svatko se želi tamo boriti.”, prenosi FightSite.

Ipak, otkrio je kako ga je poziv iznenadio, budući da smatra kako postoji netko tko je trebao boriti se za titulu prije njega. To je naravno Stipe Miočić.

“Ne znam zašto priliku nisu dali Stipi, Mislim kako bi bolje za njih bilo da se Stipe bori, ali zahvalan sam što sam ja dobio tu priliku. Vjerujem kako je on zaslužio više od mene. Dugo je bio prvak, najviše je puta obranio titulu i neko vrijeme bio je dominantan. Ne znam kako sam dobio priliku prije njega, posebno jer svim takvim prvacima odmah daju priliku da vrate titulu.”

Sve u svemu, nama je razlog vrlo jasan, iako nemamo službenu potvrdu za tako što. Stipe Miočić ne bori se na UFC 230 eventu protiv Daniela Cormiera iz jednog jednostavnog razloga. DC borbu protiv njega na bi prihvatio i to je najvjerojatnije sva istina i razlog zašto je Derrick Lewis dobio ovu iznenađujuću priliku. Trebalo je spasiti event, a DC je onda vjerojatno mogao i birati protivnika. Lewis prije Miočića je logičan izbor, posebno ako je do eventa manje od četiri tjedna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...