Detaljan program Adventa za vikend; Zimska bajka, Orašar, Zemlja čuda, Franka Batelić…

Senzacionalna Mia Dimšić sinoć je unatoč kišnom vremenu zagrijala zadarsku publiku i najavila još jedan jaki vikend na Adventu u Zadru. Večeras će na adventskom trgu od 21 sati nastupiti kontroverzna mlada zvijezda Marko Kutlić, ljubimac ženskog dijela publike i omiljeni pjevač hrvatskih tinejdžerica koji nakon razlaza s grupom Pravila igre pokušava izgraditi solo karijeru.

U međuvremenu se 22-godišnji Marko razveo od supruge, upisao pa napustio fakultet, dobio dvoje djece i još štošta, a zadarski nastup bit će mu prilika da se predstavi u duhu blagdana kojega najviše voli. No prije nego će vragolasti Marko na adventsku pozornicu, od 19:30 možete se zabaviti uz Silver Night s DJ-em Davorom Valčićem, a od 20:30 sati uz SQ i Hrvatsku kvizašku liga u Caffe baru No.7 na Kampo KAdventu.

Subotnje jutro donosi Zimsku bajku od 10 do 13 sati. Na rasporedu ovog omiljenog programa za djecu su edukativne radionice Magic Trees And Whispering Wood, predstava Orašar i Kralj miševa, bojanje bojanki, izrada rekvizita, slikanje lica i pričanje dječjih priča.

U 11 sati je nastup ansambla violončela, violina, klarineta i gitara Glazbene škole Blagoje Bersa uz božićni i revijalni program u Gradskoj loži, dok je od 11:30 do 12 sati nastup zbora Gimnazije Vladimira Nazora uz dirigenticu Ivu Mustać Klarić, gitariste Marina Modrića i Lovru Jordana te beat boxera Antu Relju.

Paljenje treće adventske svijeće je u 18 sati u crkvi svetog Šime, od 20 sati Beauty Night predstavit će nam DJ Mate Kokić, a u 22 sata slijedi koncert estradne zvijezde Franke Batelić. Franka se vratila estradi nakon višegodišnje pauze, no glas i stas nije izgubila. Lijepu subotnju večer zaokružuje i predstava Zemlja čuda u Perivoju Gospe od Zdravlja, što je sadržaj na Kampo KAdventu.

Nedjelja je ponovno u znaku Zimsku bajke po istom vremenskom rasporedu od 10 do 13 sati. Edukativna radionica Magic Trees And Whispering Wood otvara nedjeljno jutro, a predstava Orašar i Kralj miševa, bojanje bojanki, izrada rekvizita, slikanje lica i pričanje dječjih priča, nastavak su tog programa.

U 11 sati nastupaju Zadarske mažoretkinje, dok je od 18 sati je popularni Toto Karaoke Show. Na Kampo KAdventu u 17 sati glumačka radionica Mareta pod vodstvom Gabrijele Meštrović Maštruko izvodit će Božićnu priču.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...