Zadar protiv Igokee, natjecanja u plivanju, odbojci, badmintonu…

Sportski vikend na Višnjiku večeras otvaraju košarkaši Zadra koji će u 11. kolu ABA lige u 20 sati ugostiti momčad Igokee. Ulaznice za večerašnji susret možete kupiti na blagajni ŠC Višnjik do početka treće četvrtine po cijenama 30 kuna za tribine i 40 kuna za prsten, teleskop i press tribinu.

Sportska subota počet će ujutro u 11 sati također košarkaškom utakmicom u sklopu natjecanja međužupanijske lige za kadetkinje u kojoj će se u pomoćnoj dvorani 3 sastati ŽKK Zadar i ŽKK Split. U istoj dvorani, ali u 18 sati na rasporedu je ogled 10. kola Prve ženske košarkaške lige između ŽKK Zadar i KK Mursa.

U subotu se na Višnjiku igraju i dvije prvoligaške odbojkaške utakmice u seniorskoj kategoriji, najprije će na teren u pomoćnoj dvorani 4 izići odbojkaši Zadra koji se sastaju s ekipom OK Šibenik 91 s početkom u 17 sati, a seniorke OK Zadar svoj dvoboj protiv ŽOK Osijek igraju u 19 sati.

Zatvoreno bazensko plivalište će u subotu biti domaćin dva plivačka natjecanja, u organizaciji PK Zadar od 8 do 12 sati održava se Županijsko natjecanje u plivanju, a u 12 sati na startne blokove bazena izići će članovi programa rekreativnog plivanja plivališta na Višnjiku u sklopu svog internog plivačkog natjecanja.

U nedjelju će se u organizaciji BK Iader iz Zadra u pomoćnim dvoranama 1 i 2 u periodu od 11 do 16 sati održati natjecanje Dalmatinske lige u badmintonu.

Dvorana broj 4 je u 13 sati rezervirana za odbojkaški susret 11. kola Prve B odbojkaške lige za seniorke skupina jug između OK Zadar II i ŽOK Sinj.

Na bazenu plivališta u nedjelju je na rasporedu 3. kolo Donat Kupa, natjecanja u ligi daljinskog plivanja koje počinje u 18 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...