SLUŠAMO SE, USKORO...

Od 18. prosinca iz najmodernijeg studija u Dalmaciji, na 97,2 MHz, slušate Antenu Zadar

Matija Lipar/ZARAPIX

Nakon nekoliko mjeseci radova, tehničke pripreme, slaganja studija i lounge dijela za djelatnike, sve je spremno za početak emitiranja radijskog programa Antene Zadar na frekvenciji 97,2 MHz za područje Zadra i okolice.

Antena Zadar svoj radijski program započet će emitirati 18. prosinca s prigodnim programom, a kroz studio to jutro odvijat će se pravi defile poznatih osoba iz političkog, kulturnog, zabavnog i javnog života grada i županije, govori nam vlasnik Antene Zadar Franko Pavić ne skrivajući zadovoljstvo novim medijem u njegovom portfoliju.

U opremanje studija uključeni su bili samo najbolji izvođači, a svi materijali pomno su birani, kojom prilikom se pazilo na poštivanje svih standarda, ali i posljednjih trendova u radijskoj industriji.

Već nekoliko tjedana traje obuka djelatnika koji će s vama od prvih minuta emitiranja biti na 97,2 MHz, a Zadru i okolici ponudit će drugačiji zvuk i pristup. U centar svega stavlja se pomno birana glazba i informacija, koja se slušateljima servira u kratkim i sažetim crticama, dodaje Pavić.

Radijski studio pravi je “State of the art” te je ujedno najmoderniji radijski studio u Dalmaciji, što ekipa ovog najmlađeg zadarskog radija s ponosom ističe. Nama je za oko zapeo lounge dio studija, kako ga nazivaju Andrea, Nikolina, Marko i Matija, koji čine okosnicu zabavnog dijela programa. Onaj ozbiljniji dio, koji će vas svakodnevno informirati na 97,2 MHz čine redom osobe koje godinama sigurno i uspješno plove novinarskim vodama – Daria, Ivana i Željka.

Uz naš portal, koji je već godinama uvjerljivi tržišni lider na našem području, priprema vijesti i sadržaja za radio bio je pravi izazov za našu ekipu, no sve početničke poteškoće svladane su bez velikih posljedica, kako za ljudstvo tako i za opremu (ni životinje nisu stradale, moram dodati). Informativa će biti brza, kratka i jasna uz prometni servis na svakih pola sata, kada idu i naše vijesti, odvojeno – lokalne i one nacionalne, kazuje nam Željka Čačko glavna urednica medija Antene Zadar.

U narednim danima predstavit ćemo vam ekipu s 97,2 MHz, ali i program, kojeg će, vjerujemo, mnogi Zadrani i stanovnici okolnih općina i mjesta redovito slušati. Dakako, program će od prvih minuta biti dostupan i na svim mobilnim aplikacijama, putem interneta, putem kabelski sustav u Hrvatskoj, ali i svim zemljama Europe, SAD-a, Australije i Novog Zelanda, ali i na pametnim televizorima.

Za kraj, možemo konstatirati samo jedno – zadarski radio broj 1 za najbolju glazbu slušate od 18. prosinca na 97,2 MHz. Čujemo se!

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar