u suradnji s gavrilovićem

Sonikova hvalevrijedna akcija; Novi kreveti i medicinska oprema za Odjel ginekologije i porodiljstva

Antena Zadar
Tamni način

Odjel ginekologije i porodiljstva Opće bolnice Zadar dobio je nove visokokvalitetne kolijevke. Ovaj hvalevrijedan božićni poklon dar je tvrtke Sonik koja je s Gavrilovićem, kroz akciju “Hvala ti za krevetić”, sakupila više od 60 tisuća kuna.

Donatori smo odavna, počevši od magnetske rezonance, pomogli smo urologiji, sada dječjem odjelu i to definitivno nije kraj, kazao je Nikola Sorić iz Sonika, dok su iz Gavrilovića poručili:

Gavrilović i Sonik surađuju preko 25 godina. Na humanitarnim projektima zadnje dvije godine i namjera nam je nastaviti pomagati, a osobito kada su u pitanju najmlađi sugrađani našega grada.

Prošle je godine zamijenjeno 17, ove preostalih 10 kolijevki. Doniran je i pulsni oksimetar te električni termofori.

– Zadarska bolnica je stara, imamo staru infrastrukturu i vjerujte cijele godine radimo na tome da to poboljšamo. Želimo podići kvalitetu liječenja i djece i odraslih te u tu svrhu nabavljamo novu medicinsku opremu. Također, podižemo kvalitetu ležanja, boravka u bolnici, uvodimo nove medicinske zahvate i slično. Sonik se opet iskazao, zahvaljujem im na donaciji te ih pozivam da to i ponove i sljedeće godine, kazao je zamjenik ravnatelja dr. Edi Karuc.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar