Sonikova hvalevrijedna akcija; Novi kreveti i medicinska oprema za Odjel ginekologije i porodiljstva

Odjel ginekologije i porodiljstva Opće bolnice Zadar dobio je nove visokokvalitetne kolijevke. Ovaj hvalevrijedan božićni poklon dar je tvrtke Sonik koja je s Gavrilovićem, kroz akciju “Hvala ti za krevetić”, sakupila više od 60 tisuća kuna.

Donatori smo odavna, počevši od magnetske rezonance, pomogli smo urologiji, sada dječjem odjelu i to definitivno nije kraj, kazao je Nikola Sorić iz Sonika, dok su iz Gavrilovića poručili:

Gavrilović i Sonik surađuju preko 25 godina. Na humanitarnim projektima zadnje dvije godine i namjera nam je nastaviti pomagati, a osobito kada su u pitanju najmlađi sugrađani našega grada.

Prošle je godine zamijenjeno 17, ove preostalih 10 kolijevki. Doniran je i pulsni oksimetar te električni termofori.

– Zadarska bolnica je stara, imamo staru infrastrukturu i vjerujte cijele godine radimo na tome da to poboljšamo. Želimo podići kvalitetu liječenja i djece i odraslih te u tu svrhu nabavljamo novu medicinsku opremu. Također, podižemo kvalitetu ležanja, boravka u bolnici, uvodimo nove medicinske zahvate i slično. Sonik se opet iskazao, zahvaljujem im na donaciji te ih pozivam da to i ponove i sljedeće godine, kazao je zamjenik ravnatelja dr. Edi Karuc.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...