sa žorićem do pobjede

Zadar se Zaboku osvetio za poraz s početka sezone

Društvene mreže
Tamni način

13. kolo HT Premijer lige otvorili su Zadar i Zabok. Zadar je danas lakoćom kontrolirao utakmicu te je na kraju slavio uvjerljivim rezultatom 90:66.

Odlično su Zadrani otvorili utakmicu te su na krilima raspoloženog Žorića lagano slamali obranu Zaboka. Iako nisu imali dobar šut za tri poena, uvjerljiv skok i unutrašnja igra rezultirala je uvjerljivim vodstvom na poluvremenu.

U trećoj četvrtini domaćin je do kraja razbio gosta. Zabok nije imao odgovora za raspoloženog Zadra te su mogli samo gledati kako Zadar postiže poene sa svih dijelova terena. U zadnjoj četvrtini Zabok je smanjio razliku, ali je to sve što su uspjeli napravit te na kraju Zadar dolazi do nove pobjede uoči vrlo važne utakmice u ABA ligi protiv Krke.

Kod Zadra je najraspoloženiji bio već spomenuti Luka Žorić s 23 poena 6 skokova i 3 asistencije, nakon njegaDašić, Špralja i Marić su postigli po deset poena. Krešimir Radovčić s 18 poena je bio najefikasniji u dresu gosta. Uz njega mladi Luka Tomas je odigrao odličnu utakmicu koju je završio s 15 poena, prenosi Crosarka.

Ostavi komentar koristeći Facebook