u suradnji sa UNH Torcida Biograd i Torcidom Pakoštane

Društvo prijatelja Hajduka Zadar u nedjelju organizira učlanjivanje u klub

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Društvo prijatelja Hajduka Zadar (DPH Zadar) u nedjelju 27. siječnja 2019. godine organizira učlanjivanje u Hajduk na južnom dijelu Zadarske županije u suradnji sa UNH Torcida Biograd i Torcidom Pakoštane.

Učlanjivanje će se vršiti u Biogradu u Caffe bar „Obala“, te u Pakoštanima u Caffe bar „Joko“ u vremenu od 10:00 do 16:00. Na oba mjesta učlanjivanje će vršiti djelatnici Odjela za članstvo koji dolaze iz Splita ovom prigodom te ćete imati mogućnost dobiti svoju člansku iskaznicu na licu mjesta!

„Pozivamo sve istinske hajdukovce iz Biograda i Pakoštana te svih okolnih mjesta i sela da dođu u nedjelju, obave svoju hajdučku dužnost i (p)ostanu dio najveće navijačke priče i najbrojnije obitelji. Za svakog navijača Hajduka to je izraz ljubavi, ali i dokaz odgovornosti za klub kojeg živimo.“ – poručuju iz vodstva DPH Zadar.

Također na samim mjestima učlanjivanja moći ćete saznati sve informacije u vezi otkupa dionica, kako osigurati mjesto u tematskom parku i naravno priključiti se projektu „Za sva vrimena“. Tematski park je svevremenski spomenik ljubavi onima koji Hajduk dišu, a svojim imenima povijest pišu. Odgovornost je na svakom od nas!

DPH Zadar je prethodna dva vikenda organizirao učlanjivanje na Narodnom trgu u Zadru i u Crnom, a naredni vikendi donose nova terenska učlanjivanja. Očekuju nas učlanjivanja diljem Zadarske županije: Bibinje, Debeljak, Sukošan, Benkovac, Stankovci, Pridraga, Privlaka, Vir i Poličnik.

U slučaju da ste voljni biti koordinator i organizirati terensko učlanjivanje u svojoj općini/mjestu/selu uz našu pomoć i podršku, slobodno nam se obratite putem Facebook stranice: www.facebook.com/dphzadar/ ili putem e-maila: [email protected]

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar