Cormier: “Da nisam ozlijeđen, borio bih se protiv Miočića”

Daniel Cormier imao je u planu boriti se barem jednom do svog rođendana 20. ožujka, ali će ipak morati pričekati na povratak i eventualni novi dvoboj sa Stipom Miočićem zbog ozljeda koje ga muče.

“Ozlijedio sam leđa u New Yorku kad sam kihnuo. To nije šala te još uvijek zbog toga odlazim na rehabilitaciju jer bolovi su i dalje tu. Što se tiče palca, on je dobro, ali liječnik mi je rekao kako imam artritis u šaci. Nažalost, po tom pitanju ne mogu napraviti baš ništa. To je nešto s čime ću se do kraja karijere morati nositi”, otkrio je Cormier tijekom gostovanja u MMA Houru, pa nastavio.

“Ne znam hoću li više ikada napraviti ono što sam u New Yorku, boriti se kad nisam na 110 posto. Mislim kako je do ozljede i došlo jer sam, iz situacije gdje nisam uopće trenirao, uskočio u situaciju gdje za tri tjedna imam borbu. Svakako mi trebaju prva četiri tjedna lakšeg treninga prije kampa, da bih pripremio svoje tijelo za ono što ću mu priuštiti kroz osmotjedni kamp. Ono što sam inače radio 12 tjedana, napravio sam u četiri i zbog toga mi je tijelo počelo otkazivati poslušnost.”.

Teškaški prvak otkrio je i protiv koga bi se mogao boriti u budućnosti, piše Index.hr.

“Mislim kako će Lesnar biti iduća borba. Ali ponovno, uvijek sam govorio kako se mogu ponovno boriti protiv Stipe. Mi ne čekamo na Lesnara, nego sam ozlijeđen i zbog toga se ne mogu boriti. Da nisam ozlijeđen, vjerojatno bih se već borio protiv Stipe. Ja se jednostavno ne mogu boriti”, zaključio je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...