nagradno darivanje

Dijelimo 10 ulaznica za koncert Mladena Grdovića 15. veljače na Višnjiku

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U povodu 40-te obljetnice glazbene karijere Mladen Grdović će 15. veljače u dvorani Krešimir Ćosić Sportskog centra Višnjik  održati koncert “Nije u šoldima sve”.

Zvijezdi će se posebno za tu prigodu na pozornici pridružiti i prijatelji, kolege glazbenici: Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Ivana Kovač, Maja Šuput, Mia Dimšić, Učiteljice, klapa Munita i Ivan Zak.

Ulaznica ima još malo, kažu iz organizacije koncerta. Dvorana Krešimira Ćosića je velika, ali pozornica, ozvučenje i tehnika zauzet će dio partera. Zato ne želimo da se posjetitelji gužvaju ili da nemaju mjesta u gledalištu pa će vrata dvorane biti otvorena već od 18, 30 sati.

Antena vam za ovu prigodu dijeli 10 ulaznica. Njih osam (8) možete osvojiti putem portala, na način da tagirate dragu osobu s kojom želite na koncert i javno podijelite objavu, dok preostale dvije ulaznice darujemo u jutarnjem programu na 97,2 MHz. Svakako budite uz svoje radio prijemnike, jer vas, osim karata za Mladenov koncertni spektakl, čeka podjela brojnih nagrada naših sponzora na Dan zaljubljenih.

Dobitnike objavljujemo sutra.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

 

Možda ste propustili pročitati