Palačinka bar Slatka tajna ponovno otvorena na Poluotoku; Uskoro u ponudi nešto sasvim novo

Najslađi zadarski palačinka bar “Slatka tajna” već šest godina nesvakidašnjom recepturom palačinki, čiji okus nadilazi sve do sad poznate okuse, ostavlja u čudu svoje posjetitelje.

Palačinka bar koji se nalazi na dvjema lokacijama, u Ulici Miroslava Krleže 3a (kod Maraske) i u Ulici Špire Brusine 16 (na Poluotoku) drugačiji je od prvog dana. To potvrđuje činjenica da za smjesu za palačinke imaju poseban recept koji su doveli do savršenstva, a svaki dan uvode novitete u svoju ponudu u kojoj tako imaju slatke palačinke u običnoj i čoko varijanti bilo slane, pohane, zapečene, američke, nizozemske, a od nedavno i vafle.

Njihova posebnost je i u meniju, odnosno u bezbroj složenih kombinacija koje svakodnevno sami osmišljavaju.  Također, gostima nude mogućnost slaganja palačinki po vlastitom izboru.

“Slatka tajna” svim sladokuscima donosi nešto novo i širi svoj brand. Naime, za mjesec dana otvaraju još jedan objekt u kojem ćete moći složiti svoju krafnu, probati vafle, brownie te sladoled koji će, kao i najukusnije palačinke u gradu, biti napravljen po posebnoj recepturi.

Palačinka bar nudi i pogodnosti za najvjernije goste koji će dobivati loyalty kartice, odnosno, kartice vjernosti, nakon čega će putem maila ili telefona primati obavijesti o popustima i akcijama na mjesečnoj bazi.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...