JON JONES BEZ DLAKE NA JEZIKU

Jones: “Miočić zaslužuje revanš protiv DC-ja, vjerojatno se osjeća kao da su ga pokrali!”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

I UFC prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones smatra da bi Stipe Miočić trebao dobiti priliku revanširati se Danielu Cormieru na porazu koji se dogodio na UFC-u 226 i kojim je izgubio pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji.

U razgovoru za LA Times ‘Bonse’ je upitan upravo na to pitanje ‘Bi li ‘Vatrogasac’ nakon takve dominacije na tronu teške kategorije trebao dobiti šansu za revanš?’, odgovorio:

‘Vjerujem, zaista vjerujem. Znate, Stipe je napravio toliko mnogo za teškašku diviziju. On je izuzetno uzbudljiv borac. Završio je jako mnogo protivnika. A onda je sve to završilo tako brzo i ne dati mu priliku da pokaže što zaista može protiv Cormiera, siguran sam da se osjeća kao da je pokraden. Bilo bi sjajno vidjeti revanš, o da…’

Miočić vodi kampanju za drugi pokušaj protiv DC-ja još od UFC-a 226 prošlog ljeta. U međuvremenu mu je UFC navodno nudio neke druge protivnike, no to ga za sada ne zanima. Želi samo Cormiera, piše Fight Site.

A što je s Jonesom i njegovim prelaskom u tešku kategoriju? Odgovorio je i na to pitanje novinarima…

‘Ako me fanovi dovoljno jako žele vidjeti u teškoj diviziji, UFC meni to mora omogućiti na financijskom planu. Ako to ne učine, ostat će uvijek na mogao je, moglo je, trebalo je… Ako me šaljete u bitku protiv jednog od najboljih boraca ikada i moram se žrtvovati jer ću u tom meču biti manji protivnik, onda to mora imati smisla za mene financijski. Ja imam već 2-0 protiv njega i nemam što dokazati. Tako da je pritisak na Danielu. Ja sam GOAT ove generacije, a on to zna. I fanovi to znaju’, zaključio je UFC prvak.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar