JON JONES BEZ DLAKE NA JEZIKU

Jones: “Miočić zaslužuje revanš protiv DC-ja, vjerojatno se osjeća kao da su ga pokrali!”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

I UFC prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones smatra da bi Stipe Miočić trebao dobiti priliku revanširati se Danielu Cormieru na porazu koji se dogodio na UFC-u 226 i kojim je izgubio pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji.

U razgovoru za LA Times ‘Bonse’ je upitan upravo na to pitanje ‘Bi li ‘Vatrogasac’ nakon takve dominacije na tronu teške kategorije trebao dobiti šansu za revanš?’, odgovorio:

‘Vjerujem, zaista vjerujem. Znate, Stipe je napravio toliko mnogo za teškašku diviziju. On je izuzetno uzbudljiv borac. Završio je jako mnogo protivnika. A onda je sve to završilo tako brzo i ne dati mu priliku da pokaže što zaista može protiv Cormiera, siguran sam da se osjeća kao da je pokraden. Bilo bi sjajno vidjeti revanš, o da…’

Miočić vodi kampanju za drugi pokušaj protiv DC-ja još od UFC-a 226 prošlog ljeta. U međuvremenu mu je UFC navodno nudio neke druge protivnike, no to ga za sada ne zanima. Želi samo Cormiera, piše Fight Site.

A što je s Jonesom i njegovim prelaskom u tešku kategoriju? Odgovorio je i na to pitanje novinarima…

‘Ako me fanovi dovoljno jako žele vidjeti u teškoj diviziji, UFC meni to mora omogućiti na financijskom planu. Ako to ne učine, ostat će uvijek na mogao je, moglo je, trebalo je… Ako me šaljete u bitku protiv jednog od najboljih boraca ikada i moram se žrtvovati jer ću u tom meču biti manji protivnik, onda to mora imati smisla za mene financijski. Ja imam već 2-0 protiv njega i nemam što dokazati. Tako da je pritisak na Danielu. Ja sam GOAT ove generacije, a on to zna. I fanovi to znaju’, zaključio je UFC prvak.

Ostavi komentar koristeći Facebook


 

 

Možda ste propustili pročitati