Neće valjda to učiniti Luki Modriću, bilo bi to vrlo ružno od Reala

Luka Modrić bio je sretan kada je prije nekoliko mjeseci obnovio ugovor s madridskim Realom. Za hrvatskog kapetana ozbiljno je zagrizao Inter, ali je predsjednik Florentino Perez brzo shvatio namjeru Talijana i Luki povećao plaću.

Najbolji igrač svijeta i dalje je jedan od najplaćenijih Realovih igrača, ali nakon slabe sezone u kojoj je ”kraljevski klub” ostao bez trofeja u Madridu razmišljaju o promjenama. Posljednja informacija koja je stigla s Bernabeua neće se svidjeti Hrvatu.

Naime, gotovo sve je dogovoreno oko transfera Edena Hazarda iz Chelseaja. Vijest o dolasku 28-godišnjeg Belgijca u Madrid podigla je prašinu u Realovoj svlačionici. Trener Zinedine Zidane oduvijek je želio Hazarda u svojoj momčadi  i sada će mu dati sve što traži. A prvo na čemu bi mogao inzistirati jest broj na dresu, piše večernji.hr.

No to ne bi bio problem da taj broj već neko vrijeme ne nosi naš Modrić. Naime, i Hazard u Chelseaju nosi dres s brojem deset! Stigne li Belgijac u Madrid i ostane li pri svojoj želji da Luki ”uzme” desetku, hrvatski veznjak vjerojatno će napustiti Real.

Bilo bi to vrlo ružno od Madriđana, jer im je Luka od svog dolaska 2012. donio mnogo radosti. Modrić je s Realom osvojio četiri Lige prvaka, jedan naslov španjolskog prvenstva i jedan Kup kralja. U Interu ga čekaju raširenih ruku!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...