s dubravom

Večeras u Jazinama Sonik Puntamika bori se za ulazak u prvu ligu!

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Košarkaška utakmica između Sonik Puntamike i Dubrave, odlučujući susret finala doigravanja za HT Premijer ligu odigrat će se u danas, 20. travnja u 19 sati u dvorani Jazine.

Odluka o novom premijerligašu elitnog razreda hrvatske košarke ipak će pasti u subotu u Jazinama.

Druga utakmica protiv Dubrave donijela je domaćinima pobjedu vrijednu uzvrata u Zadru. Ipak, uz malo više koncentracije i jačih živaca u završnici, na vrućem zagrebačkom parketu Puntamičani su mogli izvući i povoljniji rezultat.

No, ovako je možda i najpravednije. Dvije najbolje momčadi lige u zadnjih 40 minuta borbe za promociju u HT Premijer ligu ulaze sa svim raspoloživim snagama.

Teško je za očekivati scenarij iz prvog zadarskog ogleda kada se utakmica praktički pretvorila u jednosmjernu ulicu. U ovoj odlučujućoj utakmici svakako nema favorita, sitnice će odlučivati, a pritisak koji će biti evidentan u velikoj mjeri odlučit će putnika među najbolje. Ali dosadašnji tijek lige pa i rezultati ove finalne majstorice pokazali su kako domaći parket život znači.

Toga su svjesni i Puntamičani koju pozivaju svoje navijače i sve koji vole zadarsku košarku da napune Jazine i zajedno proslave ulazak među najjače hrvatske klubove.

Večeras u 19 sati, dvorana Jazine, SONIK PUNTAMIKA lovi povijesni povratak među elitu.

Bitno je napomenuti kako je ulaz na utakmicu besplatan.

Ostavi komentar koristeći Facebook