Ispitan 25-godišnjak; Dilao na kolodvoru, “pao” s heroinom i marihuanom

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga uhitili su 25-godišnjaka, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Naime, u sklopu kriminalističkog istraživanja kod njega je u četvrtak navečer u Zadru pronađeno 106,2 grama droge heroina i 0,7 grama marihuane.

Jučer je mladić ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.

– Provedena je dokazana radnja prvog ispitivanja hrvatskog državljanina (1994.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama. Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik 9. svibnja 2019. u 20,45 sati na Autobusnom kolodvoru u Zadru, protivno čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, u cilju daljnje prodaje korisnicima na ilegalnom tržištu radi stjecanja protupravne imovinske koristi, držao kod sebe ukupno 106,2 grama droge heroin, upakirane u pet PVC vrećica (72,3 grama, 31,4 gram, 0,20 grama, 0,9 grama i 1,4 grama), kao i 0,1 gram droge marihuane, te jednu ručno spravljenu cigaretu ispunjenu drogom marihuanom, a te droge se nalaze na Popisu droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga, te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga, stoji u priopćenju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...