Za Zadrane prava bitka tek počinje, u nedjelju u Krešin dom stiže aktualni prvak domaćeg prvenstva Cedevita!

Zadarski košarkaši su pred oko 3000 domaćih navijača u trećoj odlučujućoj utakmici protiv MZT-a iz Skopja potvrdili status abaligaša.

Nakon utakmice javnosti se obratio trener Zadrana Ante Nazor.

“Trebalo se izvući iz ponora u kojemu smo bili. Pokazali smo karakter i zajedništvo. Danas smo praktički spasili sezonu. Sezonu za koju ne bih rekao da je završena. Ona za mene tek počinje. Nadam se da ćemo igrati još bolje. Čestitam svojim momcima, a čestitao bih i svome ‘staffu’ na izvrsnoj pripremi utakmice, kondicijskoj i taktičkoj, kao i liječničkoj službi. Nakon dugo vremena smo bili kompletni. Čestitam i navijačima na atmosferi i kompletnom ambijentu. Bio je težak susret, sve je stalo u jednu utakmicu. Nervoza je bila velika, no bili smo spremni na sve.”

Na tiskovnoj konferenciji pojavio se u majici koju je na poklon dobio od dragih mu ljudi iz redova Tornada.

“Majica mi je darovana u najtežim trenucima i crnjacima koje smo prolazili. Ovi momci su vjerovali u mene i u ovaj tim. Posebno nakon prvog poraza od MZT-a te im se zahvaljujem na svemu. Milijun su puta rekli što sam za njih te sve što radim srcem. Ovaj je klub u mom srcu ravan Hajduku.” – poručuje Nazor.

Za Zadrane prava bitka tek počinje, jer u nedjelju će u Krešinom domu ugostiti aktualne prvake domaćeg prvenstva Cedevitu.

“Rekao sam da za mene sezona tek počinje. Došao sam na pola, gradio sam se i ja. Dugo smo tražili put kako disciplinirati i trenirati momčad. Ovo mi je već treća godina da preuzimam ekipu koja je već razdrmana, a kada krenu turbulencije onda je teško voditi momčad. U takvim je situacijama najbitniji karakter i sada kada smo se digli vjerujem da možemo igrati agresivnije.” – zaključio je Ante Nazor.

Već spomenuta polufinalna serija doigravanja za PH između Zadra i Cedevite na rasporedu je 5. svibnja u 17 sati, ponovno u predosti domaćeg terena dvorane Krešimir Ćosić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...