Ako brojite novac u snu, slijedi zarada u stvarnosti

Prošireno je shvaćanje da su snovi o novcu povoljni, a oni to i jesu kad se novac prima ili neočekivano nađe. Novac u takvom snu simbolizira izuzetnu količinu samopouzdanja i vjere u sebe. Osim toga, označava i emocionalni dio života. Osoba koja sanja da je dobila ili pronašla novac zadovoljna je ljubavnim statusom, piše 24 sata.

S druge strane, osobu koja u snu izgubi novac podsvijest upozorava na nedostatak ambicioznosti i samopouzdanja. Jer novac u snu predstavlja snagu, psihičku energiju, spremnost da se nešto napravi i isposluje. Posjedovanje novca otvara nove mogućnosti, a novac u snu je mjerilo raspoložive energije koju moramo uložiti kako bismo nešto pribavili.

U novčanim se svotama može izraziti potencija ili impotencija svake vrste kao posjed, dobitak ili gubitak. Osobito je povoljno i ugodno kad čovjek poslije bolesti ili nekog životnoga gubitka nađe u snu novac u svojoj kući ili u svojim rukama. Kad je, dakle, odjednom opet bogat, a ne više siromašan, bolestan ili tužan.

San u kojem žena nosi novac u maloj ručnoj torbici često ima erotično značenje. Taj novac je, takoreći, zaliha ženskog erosa. U svim snovima o novcu treba posvetiti pažnju – što uostalom važi i inače u svakoj prilici – podrijetlu novca, mjestu na kojem je dobiven ili izgubljen, naročitim okolnostima koje prate zgode o novcu. Posve je jasno da nije bez značenja metal kovanog novca. Jer baš ovdje se ne smije zaboraviti da nešto značajno može započeti od nečeg najneznatnijeg, primjerice sitnog bakrenjaka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...