Trgovački lanac Spar Hrvatska ima važnu poruku za sve kupce

Spar Hrvatska želi obavijestiti svoje kupce o postojanju lažne nagradne igre na isto tako lažnoj Facebook stranici pod nazivom “SPAR Promotions”.

Građane pozivaju na oprez i da ne nasjedaju na nagradne igre lažnih profila te da ne daju fotografije osobnih iskaznice koje traže.

Želimo vas upozoriti da se pojavila lažna Facebook stranica SPAR Promotions koja organizira nagradnu igru u kojoj navode da su nagrade poklon bonovi u SPAR poslovnicama i traže fotografije osobnih iskaznica. Ovo jejedina službena SPAR Hrvatska stranica te vas molimo da budete oprezni i ne nasjedate na nagradne igre lažnih profila. U slučaju da primijetite da je nagradna igra lažna nakon što ste već poslali osobne podatke, slučaj odmah prijavite policiji i Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Korisne informacije o postupanju s osobnim podacima možete pročitati na stranicama Agencije za zaštitu osobnih podataka, objavili su na svojoj službenoj Facebook stranici.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...