zbog incidenta na izložbi

Policajca uhvatio za vrat, polio ga pićem i pokidao mu košulju

Ilustracija nepovezana s događajem
Tamni način

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar i Odjela općeg kriminaliteta ove PU, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za prisilu prema službenoj osobi.

Naime, jučer nakon dojave kako jedna muška osoba ometa izložbu u Gradskoj loži u Zadru, policijski službenik je oko 11.25 sati u ulici Jurja Barakovića zatekao 47-godišnjaka, koji se oglušio na više upozorenja i naredbi, pri čemu je u vidno alkoholiziranom stanju vrijeđao policijskog službenika.

Kada mu je policajac prišao i pokušao ga zadržati, 47-godišnjak je fizički nasrnuo na njega, najprije ga hvatajući rukama za vrat, a potom ga je polio alkoholnim pićem koje je držao u ruci, dok ga je u jednom trenutku uhvatio za košulju i pokidao mu dugmad.

Kako muškarac nije prestajao s aktivnim pružanjem otpora, policijski službenik ga je uz uporabu tjelesne snage polegao na pod, kojom prilikom ga je muškarac udario u predjelu glave, te pri tom lakše ozlijedio.

Nakon toga je 47-godišnjak uz uporabu sredstava prisile priveden u prostorije policije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, te će uz kaznenu prijavu zbog prisile prema službenoj osobi tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Ostavi komentar koristeći Facebook