novi igrači

“Svaki Dalmatinac želi igrati u Zadru”; Evo što Junaković i Gilbert kažu o angažmanu

Ilustrativna fotografija
Tamni način

U Press centru ŠC-a Višnjik KK Zadar predstavio je dvojicu novih igrača; Martina Junakovića i Dominica Gilberta.

– Dalmatinac sam, a svaki Dalmatinac koji igra košarku, želi igrati i u Zadru. Sretan sam što ću biti dio momčadi za novu sezonu. Ozračje je izvrsno, naporno radimo u ovoj fazi, što je i normalno, a želimo se što bolje pripremiti za sve što će nas čekati. Momčad je relativno mlada, ali tu su Ive Ivanov i Ivan Siriščević kao iskusniji kolege i to je dobro. Ambiciozni smo i motivirani i jedva čekamo početak sezone, kazao je Martin Junaković.

Dominic Gilbert također je istaknuo izvrsno ozračje, nadodao da je zadovoljan što je u Zadru, da mu se grad sviđa…

– Suigrači su izvrsni i potvrđujem što je rekao Martin da je ozračje u momčadi sjajno. Onaj tko igra košarku treba bar jednom doživjeti iskustvo igranja u majici Zadra i ja sam sretan što sam dobio priliku, kazao je Dominic Gilbert.

Na konferenciji za novinare bio je i Željko Žilavec, direktor KK-a Zadar. Podsjetio je da će ulaznice za novu sezonu biti u prodaji od nedjelje, 1. rujna na blagajni ŠC-a Višnjik od 10 sati. Iznio je i podatak da će KK Zadar otvoriti vrata polaznicima svih košarkaških škola u Zadru, bez obzira iz kojega su kluba.

– Svi će biti dobrodošli! Uveli smo novi način glede besplatnog dolaska polaznika škola košarke. Ukratko, svi će se moći najaviti najmanje 48 sati prije određene utakmice i mi ćemo organizirati da svi dobiju svoje mjesto na tribinama, kazao je Željko Žilavec.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar