“Svaki Dalmatinac želi igrati u Zadru”; Evo što Junaković i Gilbert kažu o angažmanu

U Press centru ŠC-a Višnjik KK Zadar predstavio je dvojicu novih igrača; Martina Junakovića i Dominica Gilberta.

– Dalmatinac sam, a svaki Dalmatinac koji igra košarku, želi igrati i u Zadru. Sretan sam što ću biti dio momčadi za novu sezonu. Ozračje je izvrsno, naporno radimo u ovoj fazi, što je i normalno, a želimo se što bolje pripremiti za sve što će nas čekati. Momčad je relativno mlada, ali tu su Ive Ivanov i Ivan Siriščević kao iskusniji kolege i to je dobro. Ambiciozni smo i motivirani i jedva čekamo početak sezone, kazao je Martin Junaković.

Dominic Gilbert također je istaknuo izvrsno ozračje, nadodao da je zadovoljan što je u Zadru, da mu se grad sviđa…

– Suigrači su izvrsni i potvrđujem što je rekao Martin da je ozračje u momčadi sjajno. Onaj tko igra košarku treba bar jednom doživjeti iskustvo igranja u majici Zadra i ja sam sretan što sam dobio priliku, kazao je Dominic Gilbert.

Na konferenciji za novinare bio je i Željko Žilavec, direktor KK-a Zadar. Podsjetio je da će ulaznice za novu sezonu biti u prodaji od nedjelje, 1. rujna na blagajni ŠC-a Višnjik od 10 sati. Iznio je i podatak da će KK Zadar otvoriti vrata polaznicima svih košarkaških škola u Zadru, bez obzira iz kojega su kluba.

– Svi će biti dobrodošli! Uveli smo novi način glede besplatnog dolaska polaznika škola košarke. Ukratko, svi će se moći najaviti najmanje 48 sati prije određene utakmice i mi ćemo organizirati da svi dobiju svoje mjesto na tribinama, kazao je Željko Žilavec.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...