Razgovor u eteru Antene; Paleka: “Čast je biti dio ekipe koja je u grad dovela Ritu Oru”, Karlović: “Ovo je velika promocija za Zadar”

U programu Antene Zadar ugostili smo direktora ŠC Višnjika, Denisa Karlovića, direktora zadarske Turističke zajednice, Maria Paleku, te pjevačicu Franku Batelić Ćorluka, koja će s Domenicom večeras nastupiti prije Rite Ore.

Velika je čast i privilegija biti dio ekipe koja je u grad uspjela dovesti ovako veliku zvijezdu. Naša namjera bila je probuditi veliki interes građana. Ovo je uistinu fantastična promocija grada, kazao je Paleka.

Višnjik je spreman za neviđeni spektakl u našem gradu. Iznimno sam zadovoljan da smo u kratkom roku u suradnji s Gradom i TZ-om odradili ovaj posao. Mogu samo pozvati sve građane da dođu na ovaj koncert i uživaju u uistinu svjetskoj zvijezdi koja je u samom vrhu top ljestvica u svijetu, govori nam Karlović

Sinoć je već sve bilo spremno što je potvrdila i ekipa iz Londona koja je pregledala cijelu dvoranu, dodaje Karlović.

I Franka Batelić Ćorluka kazala je kako jedva čeka večerašnji nastup, a otkrila nam je kako joj je ovo drugi put da ima čast nastupiti prije Rite Ore.

Pripremili smo sat vremena dobrog, plesnog programa. Izvest ćemo mnoge novije ali i starije hitove, no bit će svega, od romantike do brzih pjesama, kazala je Franka.

Cijeli razgovor možete poslušati u nastavku…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...