Svjetlo na zajedničkom putu

U Vlašićima postavljen koš za košarku na sportskom igralištu

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Na ovogodišnjem natječaju HEP-a za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva „Svjetlo na zajedničkom putu“, između 1.165 valjanih prijava Hrvatska elektroprivreda d.d. je za sufinanciranje izabrala projekte i programe 278 udruga, ustanova i organizacija civilnog društva.

Za projekt „Energija radosti na igralištu mladosti“, udruga Volim Vlašići je u jakoj konkurenciji dobila  donaciju u iznosu od 9.000,00 Kn te smo uz pomoć HEP-a i Grada Paga nabavili i postavili koš za košarku na sportskom igralištu u Vlašićima.

Ciljevi projekta:

– poticanje mladih i djece na bavljenje sportskim aktivnostima,

– utjecati na kvalitetu života djece i mladih,

– stvaranje sigurnih uvjeta na igralištu za djecu, mlade i roditelje,

– poboljšana sportska  infrastruktura i ostala ponuda za djecu i mlade iz Vlašića te posjetitelje i turiste,

– zadovoljavanje potreba djece i mladih za sportom, zabavom, igrom i razonodom.

Ovim putem zahvaljujemo HEP-u i  Gradu Pagu na donaciji te Mjesnom odboru Vlašići, članovima i volonterima udruge koji su nam pomogli postaviti koš u Vlašićima. Ovim projektom upotpunili smo sportske sadržaje u Vlašićima te vjerujemo da ćemo potaknuti djecu i mlade na bavljenje sportskim aktivnostima. Veseli nas da će ga koristiti i učenici naše područne osnovne škole J.Dalmatinac u u sklopu tjelesnog odgoja kao i ostali mještani,  turisti i posjetitelji u Vlašićima. U planu nam je u skoroj budućnosti kompletno opremiti i urediti sportsko igralište te stvoriti sigurne uvjete za igranje; postaviti rasvjetu, mrežu za odbojku, ogradu i tribine te popraviti podlogu, golove i zaštitnu mrežu… Na taj način bi kod djece i mladih u današnje vrijeme interneta ponovno potaknuli “socijalizaciju uz loptu” (košarka, nogomet, odbojka). Nadamo se da ćemo u tome imati potporu Grada Paga i Zadarske županije kao i ostalih sponzora i donatora, istaknula je Ana Žunić, predsjednica udruge Volim Vlašići.

Ostavi komentar koristeći Facebook