Svjetlo na zajedničkom putu

U Vlašićima postavljen koš za košarku na sportskom igralištu

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Na ovogodišnjem natječaju HEP-a za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva „Svjetlo na zajedničkom putu“, između 1.165 valjanih prijava Hrvatska elektroprivreda d.d. je za sufinanciranje izabrala projekte i programe 278 udruga, ustanova i organizacija civilnog društva.

Za projekt „Energija radosti na igralištu mladosti“, udruga Volim Vlašići je u jakoj konkurenciji dobila  donaciju u iznosu od 9.000,00 Kn te smo uz pomoć HEP-a i Grada Paga nabavili i postavili koš za košarku na sportskom igralištu u Vlašićima.

Ciljevi projekta:

– poticanje mladih i djece na bavljenje sportskim aktivnostima,

– utjecati na kvalitetu života djece i mladih,

– stvaranje sigurnih uvjeta na igralištu za djecu, mlade i roditelje,

– poboljšana sportska  infrastruktura i ostala ponuda za djecu i mlade iz Vlašića te posjetitelje i turiste,

– zadovoljavanje potreba djece i mladih za sportom, zabavom, igrom i razonodom.

Ovim putem zahvaljujemo HEP-u i  Gradu Pagu na donaciji te Mjesnom odboru Vlašići, članovima i volonterima udruge koji su nam pomogli postaviti koš u Vlašićima. Ovim projektom upotpunili smo sportske sadržaje u Vlašićima te vjerujemo da ćemo potaknuti djecu i mlade na bavljenje sportskim aktivnostima. Veseli nas da će ga koristiti i učenici naše područne osnovne škole J.Dalmatinac u u sklopu tjelesnog odgoja kao i ostali mještani,  turisti i posjetitelji u Vlašićima. U planu nam je u skoroj budućnosti kompletno opremiti i urediti sportsko igralište te stvoriti sigurne uvjete za igranje; postaviti rasvjetu, mrežu za odbojku, ogradu i tribine te popraviti podlogu, golove i zaštitnu mrežu… Na taj način bi kod djece i mladih u današnje vrijeme interneta ponovno potaknuli “socijalizaciju uz loptu” (košarka, nogomet, odbojka). Nadamo se da ćemo u tome imati potporu Grada Paga i Zadarske županije kao i ostalih sponzora i donatora, istaknula je Ana Žunić, predsjednica udruge Volim Vlašići.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar