Otkrio ritual; Evo što Modrić radi svaki put prije ulaska na travnjak

Luka Modrić vratio se na travnjak nakon ozljede i dobio 25 minuta u velikom gradskom derbiju protiv Atletico Madrida u sklopu 7. kola Primere. Modrić je propustio četiri utakmice zbog ozljede mišića, no uspio se dovoljno oporaviti da pomogne na teškom gostovanju kod gradskog rivala.

Susret je završio 0:0, uz blagu dominaciju Atletica, ali i veliku nepreciznost njegovih igrača koji nisu uspjeli nijednom ozbiljnije zapucati u okvir gola. S druge strane Real je u dva navrata bio jako blizu gola, no Jan Oblak je oba puta čudesno reagirao.

Ono što nas i izbornika Zlatka Dalića posebno veseli je spomenuti povratak Modrića na travnjak, a prije samog ulaska na isti kamera je uhvatila našeg kapetana kako se priprema da uđe kao zamjena.

Dok mu je pomoćnik Zinedinea Zidanea objašnjavao zadatke, Modrić je stavljao kostobrane, na kojima ima fotografije svoje supruge i troje djece. Svaku je fotografiju pogledao i poljubio prije nego je stavio na nogu ispod štucne.

Madridski portal AS posvetio je kratki tekst i video tom trenutku pod nazivom: “Nepoznati detalj rituala Luke Modrića u pripremi za nastup.”

Pod time je autor teksta vjerojatno mislio da se rijetko vidi Luka Modrić kako ulazi u igru s klupe za pričuvne igrače, odnosno da ovaj ritual obavlja u svlačionici gdje kamera uoči utakmice ne ulazi, donosi dnevnik.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...