Reper Stoka u HNK Zadar priča o paklu droge

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru, u subotu 28. rujna s početkom u 20 sati održat će se predstava “Stara škola kreka – Iz tame u svjetlo” zagrebačkog repera Marina Ivanovića Stoke.

Prodaja ulaznica započinje u ponedjeljak, 23. rujna u Hrvatskom Narodnom Kazalištu svakoga dana od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati.

Cijena ulaznice iznosi 50 kuna.

Ovo je priča o jednom pjevaču, koji je bio ovisan 18 godina o kokainu i koji se ohrabrio nakon brojnih pokušaja i padova, izrugivanja, nepovjerenja i razočarenja ponovno ustati i napokon ustrajati.

“To je predstava koja prikazuje najcrnije trenutke jednog narkomana, od koje će vam se smučiti i zavrtjeti u glavi, ali koja svjedoči da uvijek, ama baš uvijek, postoji izlaz.” – najavio je Marin Ivanović Stoka
Prodaja ulaznica po cijeni od 50 kuna započinje u ponedjeljak 23. rujna u HNK Zadar.

Službeni after party održat će se u Svarog bar-u uz koncert Nereda i Stoke.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...