prosvjetari

Otkriveno gdje će se i kada štrajkati idući tjedan, evo koji je dan Zadar na rasporedu

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Nastavlja se štrajk u osnovnim i srednjim školama. Danas se štrajk održava u četiri županije, a sljedećeg tjedna izredat će se sve ostale. Iako ne žele otkrivati kada će koji dijelovi Hrvatske biti u štrajku, tportal je dobio u posjed dokument, označen kao sindikalna tajna, s rasporedom cirkularnog štrajka.

U ponedjeljak bi se prema ovom rasporedu štrajkalo u školama u Krapinsko-zagorskoj, Zagrebačkoj, Virovitičko-podravskoj, Koprivničko-križevačkoj i Bjelovarskoj županiji.

U utorak se štrajka u Primorsko-goranskoj, Ličko-senjskoj, Požeško-slavonskoj i Brodsko-posavskoj županiji. Istarska, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Osječko-baranjska županija trebale bi štrajkati u srijedu.

Štrajk bi se u Vukovarsko-srijemskoj, Šibensko-kninskoj i Zadarskoj županiji trebao odvijati u četvrtak, na kraju je Zagreb, u kojem se cirkularni štrajk očekuje u petak.

Iako je riječ o autentičnom dokumentu ovjerenom pečatom i potpisom, u Nezavisnom sindikatu zaposlenih u srednjim školama nisu nam željeli potvrditi jesu li u međuvremenu mijenjali raspored.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar