dovršen očevid

U sudaru dva kamiona na A1 na području Pristega stradao konj, ozlijeđeno pet osoba

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Dovršen je očevid prometne nesreće koja se dogodila jučer u 8 sati na autocesti A1 u mjestu Pristeg.

Do prometne nesreće je došlo kada je 22-godišnji vozač, koji je upravljao kamionom zagrebačkih registracija u smjeru Zagreba, na 293. kilometru A1, iz neutvrđenih razloga prešao na zaustavni trak i udario u zadnju lijevu bočnu stranu zaustavljenog teretnog vozila mađarskih nacionalnih oznaka kojim je upravljala 39-godišnja vozačica. Kamion je zbog kvara bio zaustavljen na zaustavnoj traci, a u trenutku nesreće u njemu su se nalazila četiri konja.

Životinje su prilikom udara ispale iz tovarnog dijela kamiona, a jedan konj je uginuo na mjestu nesreće.  Kamion mađarskih oznaka udario je u metalnu zaštitu ogradu autoceste, dok se kamion zagrebačkih registracija nakon udara nastavio nekontrolirano kretati i udario u zaštitnu metalnu ogradu u vlasništvu Hrvatskih autocesta. Za vrijeme očevida promet se autocestom odvijao usporeno, pretjecajnom trakom.

39-godišnjoj vozačici i 4 putnika iz kamiona mađarskih nacionalnih oznaka pružena je liječnička pomoć, te su im konstatirane lakše tjelesne ozljede. Protiv 22-godišnjeg vozača policija je podnijela optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar