Zadar Shopping Capitol otvara se u prosincu na 6.400 kvadratnih metara 

Londonska tvrtka Poseidon Group koja se bavi investiranjem, razvojem, upravljanjem nekretninama, nastavlja širenje i jačanje svog Capitol Park lanca u Hrvatskoj.

Ulaze u prostor dojučerašnjeg Konzuma na Bulevaru.

Zadar Shopping Capitol je zadnji centar u Capitol Park lancu koji će otvoriti ove godine.

Svojim će otvorenjem u prosincu dovesti novu prehrambenu trgovinu koja će zamijeniti Konzum kao glavnog zakupca. U zgradi od 6.400 kvadratnih metara će svoja vrata također otvoriti zakupci iz neprehrambenog sektora.

Zakupci koji na istoj lokaciji svoja vrata drže otvorena i za vrijeme uređenja centra su: Mana moda, Planet Obuća, Raiffeisen Bank, Mikromakro grupa, Intertekstil Stanić, Bio Svijet, frizerski salon Porting, cafe bar Galerija, mjenjačnica te kemijska čistionica Gobin.

Novi zakupac koji će obogatiti postojeću ponudu centra je trgovina TEDi. Ova kombinacija zakupaca u novom Zadar Shopping Capitolu kupcima će nuditi bolje iskustvo kupovine na centralnoj lokaciji grada Zadra privlačeći više od 75.000 kupaca.

Capitol Park platforma je dio retail portfelja Poseidon Grupe, koji je sačinjen od preko 280.000 m2 izgrađenih retail parkova i centara kojima širom JI Europe upravljaju, 90.000 m2 koje koriste supermarketi te više od 1.000 stambenih objekata u planiranju i izgradnji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...