Nesretnu staricu u Ulici Ante Starčevića izgrizao pas kojeg joj je unuk ostavio na čuvanje

Nakon vijesti koja je danas šokirala javnost, da je u stanu na Bulevaru pronađena starica koja je umrla od ugriza pasa, doznaju se i novi detalji.

Dakle, kako se neslužbeno doznaje, nesretnu je 82-godišnjakinju u stanu u Ulici Ante Starčevića pronašao drugi član obitelji, a pas koji je bio s njom u stanu, pasmine staford, ostavio joj je unuk na čuvanje.

Kriminalističko istraživanje još traje, a u policiju je priveden hrvatski državljanin u svezi kaznenog djela iz domene kaznenih djela protiv opće sigurnosti.

Podsjetimo, Policijska uprava zadarska izvijestila je kako je jučer u ranojutranjim satima policija zaprimila dojavu kako je u stanu na području Bulevara u Zadru pronađena mrtva ženska osoba u dobi od 82 godine s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt. Također u stanu je zatečen i pas pasmine američki staford, vlasništvo člana obitelji. Na mjestu događaja policijski službenici proveli su očevid dok je brigu o psu preuzela nadležna veterinarska služba. Temeljem naloga državnog odvjetništva na Odjelu patologije provedena je obdukcija nad tijelom ženske osobe, kojom je utvrđeno kako je preminula od posljedica ugriza psa.

Ispred ulaza u kojem je živjela žena susjedi su zapalili svijeće u znak sućuti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...