Julie, Zadranka iz “Gospodina Savršenog”: “Bila sam debeljuca, mami sam strgala hlače”

Kandidatkinja druge sezone showa ‘Gospodin Savršeni’ Julie Pavlović (20) nakon završetka emitiranja pokrenula je YouTube kanal. Za njega je snimila video u kojem se spremala za izlazak, a usput je ispričala priču iz djetinjstva.

Odrastala je u Americi, a kako je sama rekla, bila je ‘debeljuca’. U to vrijeme željela je hlače koje su koštale otprilike 1200 kuna, a tata ih je kupio njezinoj majci. Jednog jutra, dok se spremala za školu, ‘ukrala’ je majci hlače i odjenula ih.

U školi su ju ostale djevojčice hvalile kako ima odlične traperice, a potom joj se dogodila nezgoda.

– Došao je drugi sat, biologija, sjela sam na stolicu i odjednom mi je gumb odletio s hlača. Kao da ga je vrag gurnuo, eksplozija jednostavno. Svih 20 učenika gledalo je u mene. Nisu mi se rugali, ali bilo je komentara na račun težine – ispričala je Julie.

Kako kaže, hlače je rastegnula svojom težinom i potrgala gumb. Uz to, jedna djevojka je pokupila gumb i pokazala ga pred cijelim razredom i pitala je čije je to.

– Skrivala sam si hlače ispod majice, nisam željela da se vidi – kaže Julie, koja je, kako kaže, sramotno kući hodala bez gumba, pišu 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...