pokrenula youtube kanal

Julie, Zadranka iz “Gospodina Savršenog”: “Bila sam debeljuca, mami sam strgala hlače”

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Kandidatkinja druge sezone showa ‘Gospodin Savršeni’ Julie Pavlović (20) nakon završetka emitiranja pokrenula je YouTube kanal. Za njega je snimila video u kojem se spremala za izlazak, a usput je ispričala priču iz djetinjstva.

Odrastala je u Americi, a kako je sama rekla, bila je ‘debeljuca’. U to vrijeme željela je hlače koje su koštale otprilike 1200 kuna, a tata ih je kupio njezinoj majci. Jednog jutra, dok se spremala za školu, ‘ukrala’ je majci hlače i odjenula ih.

U školi su ju ostale djevojčice hvalile kako ima odlične traperice, a potom joj se dogodila nezgoda.

– Došao je drugi sat, biologija, sjela sam na stolicu i odjednom mi je gumb odletio s hlača. Kao da ga je vrag gurnuo, eksplozija jednostavno. Svih 20 učenika gledalo je u mene. Nisu mi se rugali, ali bilo je komentara na račun težine – ispričala je Julie.

Kako kaže, hlače je rastegnula svojom težinom i potrgala gumb. Uz to, jedna djevojka je pokupila gumb i pokazala ga pred cijelim razredom i pitala je čije je to.

– Skrivala sam si hlače ispod majice, nisam željela da se vidi – kaže Julie, koja je, kako kaže, sramotno kući hodala bez gumba, pišu 24sata.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar