pao je hermes

Jusup nakon pobjede: “Po prvi puta kod svojih igrača vidio sam naviku trčanja i pravovremenog dodavanja”

KK Zadar
Tamni način

Osmo kolo HT Premijer lige donijelo je sedmu pobjedu košarkaša Zadra.

Igrači Danijela Jusupa rezultatom 114:69 u dvorani Krešimira Ćosića bili su bolji od zagrebačke Hermes Analitice.

Već nakon prvih deset minuta domaćin je riješio pitanje pobjednika. Zadrani su vodili 30:12. Povećao je Zadar u drugoj četvrtini prednost te se na odmor otišlo rezultatom 58:29 za sastav iz Krešinog doma.

Uoči zadnjih deset minuta Zadar je vodio 84:50 dok je ogled završio ranije spomenutim rezultatom.

Domagoj Vuković s 26 koševa predvodio je domaćine do dva boda. 19 poena je uz 10 skokova dodao Dominic Gilbert, dok su po 13 ubacili Jan Palokaj, Stefan Fundić i Jure Planinić.

Danijel Jusup, trener Zadra:

„Neki od igrača Hermesa uz košarku rade i nakon posla dođu na utakmicu, pa ovo možda i nije najrelevantnije, no sada sam po prvi puta kod svojih igrača vidio naviku trčanja i pravovremenog dodavanja. To je moje viđenje košarke. Pred nama je sada dizanje na višu razinu. Igrači moraju biti spremni i imati naviku. Lopta je uvijek brža od driblinga! Uz fokus u obrani, to izgleda dobro. Naravno, protiv momčadi višeg ranga to neće lagano prolaziti. Ali moramo napraviti pomake u smjeru takve igre. Veseli me veliki broj asistencija. Htio sam odmoriti iskusnije igrače. Fizički smo ih pripremili i neka igraju. Mladi igrači se tako obrazuju i rastu. Manjih grešaka je bilo, no mislim da su dobro iskoristili priliku.“

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar