Prvi susjed doktora Jusupa: “Kucao je po vratima, rekao da se ugušila kruhom. Imali su puno problema”

U Obrovcu ispred stana doktora Gorana Jusupa od jutros se nalazi policija koja provodi očevid i utvrđuje sve okolnosti događaja.

Iz Večernjeg lista razgovarali su s prvim susjedom koji je zvao hitnu pomoć i policiju.

Rekao im je kako je policija došla nakon poziva i da ih je on zvao nakon što je vidio svog susjeda doktora Gorana Jusupa na stubištu.

Vidio sam ga kako kuca po vratima i traži pomoć. Rekao je da se ugušila kruhom, a mislim da je on bio s njom u stanu kada se to dogodilo, no u to nisam sto posto siguran. Policija je došla, kao i hitna pomoć. Bili su gore sat vremena i čuo sam da je preminula. Često su dolazile policija i hitna, oni su stvarno imali problema, rekao nam je susjed doktora Jusupa.

Obdukcija tijela Veronike bit će napravljena u Splitu.

Stan Gorana Jusupa je zapečaćen, a on se, kako neslužbeno doznajemo, trenutno nalazi u Zadru.

Podsjećamo,Veronika Pecolaj nekoliko je godina radila u ordinaciji dugogodišnjeg obrovačkog liječnika dr. Gorana Jusupa, a nakon što su mediji otkrili probleme s liječnikom i medicinskom sestrom, sve je kulminiralo i zatvaranjem liječničke ordinacije u Benkovcu.

Iz policije nisu htjeli nagađati jesu li 26-godišnja Veronika Pecolaj i 54-godišnji dr. Jusup živjeli u tom stanu zajedno i u kakvoj su bili vezi. Poznato je da je nesretna žena, kada su mediji došli u Obrovac, govorila novinarima da nije samo medicinska sestra već da je i u vezi s doktorom te se navodilo kako ona nije imala završenu medicinsku školu, a naposljetku je bila i hospitalizirana. Osim liječnika, u više navrata u tom je slučaju intervenirala i policija.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...