19. prosinca

Zakazan novi datum koncerta Marka Škugora na Adventu

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Kiša je prvi put spriječila nastup Marka Škugora u Zadru, ali 19. prosinca vraća se na adventski trg kako bi održao koncert i razveselio svoje brojne fanove, posebno ženski dio ljubitelja ovog popularnog šibenskog pjevača.

Marko neće biti sam, jer će od 19 sati prvo zapivati klapa Niko, a potom i Šibenčanin koji je nedavno proslavio trideseti rođendan.

Njegov posljednji hit „Deset anđela“ u svega mjesec dana na YouTube kanalu pregledan je i preslušan više od 330.000 puta, a upravo će tu pjesmu Škugor, nakon što je u listopadu predstavljena spotom, prvi put uživo izvesti u četvrtak na adventskoj pozornici u Zadru.

Ove je godine, kaže, u Hrvatskoj i Sloveniji odradio oko 70 koncerata, a posljednji u Zadru bio je u rujnu ispred „Kulta“ i „Dišpeta“.

– Bilo je puno ljudi i jako dobra atmosfera, pa sam se u Zadru dobro osjećao i proveo. U međuvremenu sam snimio novu pjesmu, pa sam posljednje vrijeme bio posvećen promociji pjesme. Nadam se da će je i u Zadru zavoljeti, onako kako je volimo svi koji smo sudjelovali u njezinom nastanku, očekuje Škugor dobru premijeru novog hita na adventskom trgu.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar