Zakazan novi datum koncerta Marka Škugora na Adventu

Kiša je prvi put spriječila nastup Marka Škugora u Zadru, ali 19. prosinca vraća se na adventski trg kako bi održao koncert i razveselio svoje brojne fanove, posebno ženski dio ljubitelja ovog popularnog šibenskog pjevača.

Marko neće biti sam, jer će od 19 sati prvo zapivati klapa Niko, a potom i Šibenčanin koji je nedavno proslavio trideseti rođendan.

Njegov posljednji hit „Deset anđela“ u svega mjesec dana na YouTube kanalu pregledan je i preslušan više od 330.000 puta, a upravo će tu pjesmu Škugor, nakon što je u listopadu predstavljena spotom, prvi put uživo izvesti u četvrtak na adventskoj pozornici u Zadru.

Ove je godine, kaže, u Hrvatskoj i Sloveniji odradio oko 70 koncerata, a posljednji u Zadru bio je u rujnu ispred „Kulta“ i „Dišpeta“.

– Bilo je puno ljudi i jako dobra atmosfera, pa sam se u Zadru dobro osjećao i proveo. U međuvremenu sam snimio novu pjesmu, pa sam posljednje vrijeme bio posvećen promociji pjesme. Nadam se da će je i u Zadru zavoljeti, onako kako je volimo svi koji smo sudjelovali u njezinom nastanku, očekuje Škugor dobru premijeru novog hita na adventskom trgu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...