oko 11 sati

MORH potvrdio; Kod Zlarina se srušio vojni helikopter

Ilustrativna fotografija
Tamni način

U more između Zablaća i Zlarina danas oko 11 sati pao je helikopter, potvrdili su u šibenskoj policiji. Iz MORH-a je objavljeno da je riječ o vojnom helikopteru, donosi N1.

11:48 “U području otoka Zlarina i Zlaća došlo je do pada helikoptera Kiowe OH-58 D tijekom trenažnog leta koji je započeo u ponedjeljak 27. siječnja 2020. u 10,30 sati. Poduzete su sve mjere i radnje u cilju pronalaska i spašavanja posade.”, priopćili su.

11:40 “Zasad ne znamo koliko je ljudi bilo u helikopteru. Sve okolnosti ćemo utvrditi dolaskom na mjesto događaja”, doznajemo u šibenskoj policiji.

11:34 “Obavještavamo vas da je u Operativnom dežurstvu policije Policijske uprave u 11.06 sati zaprimljena dojava da je između Zablaća i Zlarina u more pao helikopter.

Odmah po dojavi na mjesto događaja su upućena su dva broda Postaje pomorske policije uz policijske službenike ostalih policijskih postaja, a o ovom događaju su obavještene i sve druge službe, Lučka kapetanija, hitna služba, vatrogasci i sve druge nadležne službe.

Nakon dolaska na mjesto događaja o svim poduzetim mjerama i radnjama ćemo blagovremeno obavijestiti javnost”, objavila je policija.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar