RTL potvrdio; Doris Pinčić Rogoznica ih napušta, evo gdje odlazi

Nakon što je Večernji list prvi objavio informaciju da voditeljica Doris Pinčić Rogoznica pregovara s HRT-om oko novog angažmana konačno je stigla i potvrda. S RTL-a su se oglasili i potvrdili da Doris nakon šest godina odlazi na javnu televiziju.

– RTL zahvaljuje Doris Pinčić Rogoznica na ugodnoj i profesionalnoj suradnji u raznim projektima prethodnih godina. Doris želimo puno uspjeha u daljnjem profesionalnom i privatnom životu – poručili su s RTL-a. Podsjetimo, o ovom medijskom transferu u zagrebačkim kuloarima priča se već neko vrijeme. Doris smo kontaktirali i prošli tjedan, no ona tada nije htjela komentirati novu poslovnu ponudu, piše večernji.hr.

-Zaista nemam komentara- tek nam je kratko poručila Doris koja će biti sjajno osvježenje za Zabavni program nacionalne televizije koja već neko vrijeme nije bila u potrazi za novim kadrovima.

Doris je na RTL stigla krajem 2014. godine, a voditeljsku palicu tada je prvi put uzela u ruke u posebnim novogodišnjim specijalima “25 najboljih trenutaka Hrvatske” te “25 trenutaka 2014.” koji su se emitirali u udarnim terminima. Iste je godine Doris postala voditeljica televizijskog kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – kuhaj”, a u toj ulozi gledali smo je uz Domagoja Jakopovića Ribafisha i u posljednjoj, sedmoj sezoni koja je nedavno završila s emitiranjem. U rujnu 2017. godine, dobila je vlastiti talk show na RTL televiziji “Na kavi kod Doris”.

Zbog druge trudnoće neko je vrijeme izbivala s malih ekrana, a prošle je godine voditeljski angažman imala i u showu “Fittest Family”. Nedugo nakon toga svoje brojne obožavatelje iznenadila je odlukom da nakon sedam godina napušta Narodni radio.

– Odlučila sam da je vrijeme za novi put… Dugo sam na toj postaji, a zbog suradnika koji su postali moji prijatelji i obitelj, nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sto posto srcem od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana. Zahvaljujem svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine. Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više – otkrila je tada Zadranka, koja je i privatno imala odličan period. Zajedno sa suprugom Borisom te sinom Donatom i kćeri Gitom nedavno se uselila u novi dom u okolici Zagreba.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...