Arsenal otkazao sve koncerte od 16. ožujka do 16. travnja

Po preporuci Kriznog stožera civilne zaštite Zadarske županije Arsenal do daljnjega odgađa najavljene koncerte i to od 16. ožujka do 16. travnja. Informacija je objavljena na službenoj Facebook stranici kluba:

“Dragi posjetitelji kluba Arsenal, unatoč velikom trudu, dobroj volji i želji da održimo koncerte, iste smo zbog novih okolnosti vezanih uz corona virus COVID-19 nažalost morali odgoditi.

Kupljene ulaznice vrijedit će i za nove koncerte, a svi kojima neće odgovarati novi datumi mogu ostvariti povrat. Povrat novca možete ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene u vremenu od 16. ožujka do 16. travnja. Odgođenim koncertima se traže novi datumi, koji će na vrijeme biti objavljeni.”


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...